Casio Wk-7500

Casio Wk-7500
Ürün Resimleri İçin
  • 1,707.56 ₺



En Ucuz : 1707.56, En Pahalı 1707.56, Toplam 1 Satıcı

 ;

En iyinin en iyisi.
En üst seviye CASIO klavye deneyimi.

Özellikler

Eksiksiz bir müzikal yaratıcılık desteği için sıralayıcı ve mikser işlevleri

Çok Kanallı Kaydedici Özellikleri

Şarkı Sıralayıcı

Şarkı Sıralayıcı beş şarkıya kadar ve yaklaşık 30.000 notanın kaydedilmesine destek olan 16 kanal ve ek bir sistem kanalı sağlar. Her bir farklı müzik enstrümanı bölümü gerçek çok kanallı kaydetme özellikleri için farklı bir kanala kaydedilebilir. Klavyenin gerçek zamanlı kaydı ve Otomatik Eşlik Etme özelliklerinin yanı sıra, Şarkı Sıralayıcı aynı zamanda bir şarkının belirli bölümlerinin anlık kayıtlarını destekler ve olay değiştirme size kaydedilen veriyi nota nota değiştirme imkanı sağlar. Değiştirilecek notaların aralığını seçme ve daha fazlası için olay giriş, olay silme, olay kopyalama, miktarlaştırma ve yer bulma özelliklerini içeren eksiksiz bir değiştirme araçları serisi içerir. Ayrıca adım kaydetme özelliği notaların sürelerini ve eşiklerini belirleyerek girmenize olanak sağlar.

Biten kayıtlar SMF (Standart MIDI Dosyası) formatına dönüştürülebilir ve bir SD bellek kartına saklanabilir.

Detaylandırma için ses yaratmaya daha çok dikkat etmek gerektiğinde

32 kanal Mikser

Her bir kanal için dokuz adet kaydırıcı ses seviyesinin, pan, reverb send ve diğer parametrelerin bireysel aynı anda ayarlanması için kullanılabilir. MIC IN terminali ve INST IN terminali aracılığıyla harici bir kaynaktan ses girişi istenildiği gibi ayarlanabilir.

Kendinize ait zengin, gerçekçi ritim bölümleri

Örnek Sıralayıcı

Sekiz kanala kadar (davul, perküsyon, bas, akor 1;den akor 5;e kadar) orijinal eşlik örnekleri yaratmak için değiştirilebilir (INTRO, NORMAL, NORMAL DOLDURMA, DEĞIŞIKLIK, DEĞIŞIKLIK DOLDURMA). Mevcut bir ritmin bireysel eşlik parçalarının her biri üzerine kaydetmenin yanı sıra, olay değiştirme işlevi size kaydedilen verinin her durumu üzerine tam hakimiyet imkanı sağlar. Kolay Değiştirme işlevi de orijinal ritimler yaratmak için birden çok dahili ritimlerden eşlik etmeyi birleştirmenize izin verir. Mikser özellikleri ise tonlarda, ses seviyelerinde, reverb ve her parçanın diğer parametreleri üzerinde kontrol sağlar.

Olay giriş, olay silme, olay kopyalama, miktarlaştırma ve daha fazlasını içeren eksiksiz bir değiştirme araçları serisi. Bir tuş dokunuşuyla geri çağrılabilen 100 farklı kullanıcı ritmine kadar depolamayı sağlayan bellek temin edilmiştir.

Orijinal demo kayıtları yaratmak için ideal

Ses Kaydı/Playback

Klavye çalışı, Otomatik Eşlik Etme, Şarkı Sıralayıcı çalışı ve INST IN ve / veya MIC IN terminallerinden ses girişi sonradan tekrar oynatma için kart yuvasına yerleştirilen bir SD bellek kartına dijital ses verisi olarak kaydedilebilir. Tabi ki bir SD bellek kartından playback sırasında klavye üzerinden eşlik edebilirsiniz.

Kayıtlı ses dosyaları uzun dönemli depolama için USB aracılığıyla bağlantılı bir bilgisayara aktarılabilir. Aşağıda gösterilen URL;den indirilebilen Special Data Manager 6.0 uygulama yazılımı, veriyi daha sonra bir bilgisayarda tekrar çalmayı sağlayan WAV formatına dönüştürmek için kullanılabilir.

Bütün bunlar orijinal demo kayıtlarını yaratma işini çok büyük ölçüde kolaylaştırır.

· ; ; ; ; ; ; ; * ;Bu bölümde tanımlanan işlemleri uygulamak için piyasada satılan 2 GB ila 32 GB kapasiteli bir SD bellek kartı veya SDHC bellek kartı almanız gerekmektedir.
Data Manager 6.0 indirme sitesi : (Ingilizce)

 ;

Tam olarak istediğiniz sesi yaratmak için istediğiniz efektör ve diğer her şey

Çok amaçlı efektör, esaslı bir ses yaratma aracı

Çoklu Dijital Efekt

Dahili efektler şunları içerir: reverb (10 çeşit), chorus (beş çeşit) ve DSP (delay, phaser, flanger, wah, rotary ve daha fazlasını içeren 46 efekt çeşidini kullanan 100 çeşit). Tam olarak istediğiniz sesi yaratmak için bir tona değişik efektleri uygulayabilirsiniz. DSP efekt çeşitlerinin parametrelerini ayarlayarak orijinal DSP efektleri yaratabilir ve sonradan çağırmak için bellekte 100 orijinal çeşide kadar saklayabilirsiniz.

· ; ; ; ; ; ; ; * ;DSP ve chorus aynı anda kullanılamaz.

Dijital zengin ses yaratımı

Drawbar Org Işlevi

Dahili olarak gelen özenle seçilmiş 50 adet önceden seçilmiş sık kullanılan drawbar ayarı. Birkaç basit işlem her klavyecinin hayali olan güçlü, derin drawbar org sesinin dijital yaratımını üretir. Drawbar org hoparlörlerinin farklı sesi için dahili bir DSP kullanılarak bir döner hoparlör simüle eder. Bir drawbar org gibi, dokuz adet kaydırıcı harmonik ikinci ses seviyesi ayarlarını değiştirmek ve siz gerçek zamanlı çalarken harmonik perküsyon efektini ekleyerek sesler yaratmak için kullanılabilir. Orijinal drawbar org tonlarını yaratmak için farklı perküsyon efektinin parametrelerini ve drawbar orgun tıklama sesini değiştirebilir ve sonradan geri çağırmak için yarattıklarınızdan 50 kadarını belleğe kaydedebilirsiniz.

Canlı sahne performansları için harika bir araç

Kayıt

< p>Basit bir işlem ton, ritim ve diğer ayarlar dahil olmak üzere geçerli kurulumu ihtiyaç duyduğunuzda anında geri çağırmak üzere kaydeder.  ;* ;Efektör efektlerinin uygulanmakta olduğu tonları bile kaydedebilirsiniz. Bir kayıt çağırma dijital klavyenin kurulumunu aniden değiştirip bunu sahne performansları için harika bir araç yapar.

· ; ; ; ; ; ; ; * ;6 set x 16 sıra halinde 96 kurulum.

Farklı orijinal sesler yaratın

Ton Düzenleyici

Ton Düzenleyici gönderme süresini, salma süresini, kesimi, vibrato, reverb, chorus, DSP ve diğer parametreleri istenildiği gibi ayarlamak için kullanılabilir. Performans ve müzik yaratma oturumlarınız için farklı orijinal tonlar yaratabilirsiniz.

Şarkılarda kullanılabilen geniş bir cümle seçimi

Arpejatör

Arpejatör ile klavye üzerinde sadece tuşlara basarak değişik arpejleri ve diğer cümleleri otomatik olarak çalabilirsiniz. Basılan akor, gitar cümleleri ve daha birçok türden arpej çalma dahil 150 değişik arpej çeşitlerinden seçim yapabilirsiniz.

Ideal müzik ortamını ayarlamak için genişletilebilirlik

SD Bellek Kartı Yuvası

Şarkı sıralayıcı, örnek sıralayıcı, ton düzenleyici ve diğer veriler bir SD ya da SDHC bellek kartına kaydedilebilir. Ses Kayıt işlevi dijital ses verilerini kaydetmek için kullanılabilir. SD veya SDHC bellek kartına kaydedilen SMF (Standart MIDI Dosyası) verisi dijital klavye üzerinde yerinden çalınabilir.

Giriş/Çıkış Uçları

Değişik ihtiyaçlarınızı karşılamak için değişik giriş/çıkış terminalleri sağlanmıştır: sahne PA sisteminin mikserine veya diğer cihazlara bağlantı için hat çıkış terminalleri (L/MONO, R), bir müzik enstrümanına veya mikrofona bağlantı için bir INST IN terminali ve MIC IN terminali, hoparlörden dışarı verilebilecek ses cihazı girişi için ses giriş terminali (SES GIRIŞI) ve daha fazlası.

USB Bağlantı Noktası

USB bağlantı noktası kolay bilgisayara ve MIDI gönderme/alma bağlantısı sağlar. Aynı zamanda şarkı sıralayıcının, örnek sıralayıcının, ton düzenleyicisinin ve diğer verinin ve aynı zamanda bir ses cihazından bir SD bellek kartına kaydedilen ses verisinin dijital klavye ve bilgisayar arasında çabuk ve basit aktarımını sağlar. Verinin bir bilgisayara aktarımı için özel Data Manager 6.0 uygulamasının indirilmesi gereklidir.  ;*

· ; ; ; ; ; ; ; * ; Data Manager 6.0 indirme sayfası:  ;(Ingilizce)

· ; ; ; ; ;  ; ; Gerçek müzik enstrümanı kalitesi, basit kullanım

 ;

AHL Ses Kaynağı

Ses kaynağı en gelişmiş dijital teknoloji kullanarak akustik müzik enstrümanlarının dijital örnekleri ile önceden programlanmıştır. CASIO orijinal ses teknolojisi sayesinde, AHL ses kaynağı orijinal dalga biçiminin bütün doğal düzgünlüğünü yaratabilmektedir.

800 Dahili Ton ve 100 Kullanıcı Tonu

AHL ses kaynağı 800 değişik dahili tondan oluşan bir seriyi sunmaktadır. Başka bir zaman ihtiyaç duyduğunuzda çabuk geri çağırma için kendi orijinal tonlarınızdan 100 kadarını saklayabilirsiniz.

250 Önayarlı Ritim ve Otomatik Eşlik

Toplam 250 adet önceden yüklenmiş ritim rock ve pop, caz, Latin, piyano eserleri ve daha fazlasını içeren geniş bir müzik türü aralığını kapsar. Sadece dahili ritmi seçin ve Otomatik Eşlik Etme Özelliği emrinize amade profesyonel bir gruba sahip olmaktan sonraki en iyi eşlik etmeyi sağlasın.

Kaydırıcılar ve Geniş Kadran

Drawbar org için temin edilen dokuz adet kaydırıcı ve mikser işlemleri. Geniş bir işlem kadranı müzik yaratımı sırasında sıralayıcı işlevlerini ve mikser işlevlerini kullanırken gerçekten çok işe yarar.

Ekran

Ekra n mevcut seçili ton ve ritim isminin yanı sıra bir dolu diğer bilgi gösterir. Örneğin sıralayıcı ekranında bir bakışta 16 kanalın her birinin mevcut durumuna, ses seviyesine ve diğer ayar bilgilerine göz atabilirsiniz.

Piyano Stili Klavye ve Dokunuş Tepkisi

Klavye gerçekçi bir piyano deneyimi verecek şekilde tasarlanıp üretilmiştir. Tıpkı bir kuyruklu piyano klavyesi gibi, Dokunuş Tepkisi tuşlara uygulanan basınç miktarıyla uyumlu olarak değişecek sesin oluşmasını sağlar.

Yüksek çıkışlı 2-Yollu Bas Refleks Hoparlörleri

Bir 7 W+7 W yüksek çıkışlı 2 yollu 4 hoparlör sistemi düşük aralıktan yüksek aralığa kadar zengin ses verir. Hoparlörler performans ve müzik yaratımı oturumları sırasında yüksek kaliteli monitör hoparlörleri olarak kullanılabilir.

Pitch Bend Tekerleği ve Modülasyon Tuşu

Pitch bender tekerleği klavyenin çalışına gerçekçi gitar boğma, saksafon bükülmesi ve diğer efektlerin eklenmesini kolaylaştırır. Bu ve vibrato ve diğer efektleri uygulayan modülasyon düğmesiyle parmak uçlarınıza geniş bir çalış esnekliği kazandırır.

Müzik Önayarları

Müzik önayarları Otomatik Eşlik Etme özelliği, ton, reverb ve diğer ayarlar gibi tanımlayıcı akor ilerlemeleriyle beraber ayarlanmış özellikle tek dokunuşla erişim sağlar. Toplam 305 önayar klavyenizi farklı müzik çeşitlerinden geniş bir çeşitliliğine göre ayarlamanızı kolaylaştırır. Dahili önayarlara ek olarak kendinize ait orijinal önayarlar (kullanıcı ayarları) yaratabilir ve onları sonradan çağırma için bellekte saklayabilirsiniz.

TEKNIK ÖZELLIKLER

Klavye

76 piyano tipi tuş

Dokunuş Tepkisi

2 hassasiyet seviyesi, Kapalı

Ses Kaynağı

AHL (Tri-element)

Maksimum Polifoni

64

Tonlar

50 drawbar org tonu dahil olmak üzere 800 dahili ton (100 kullanıcı tonu)

Katman/Bölme

Katman, Bölme

Dijital Efektler

· ; ; ; ; ; ; ; Reverb: 10 çeşit

· ; ; ; ; ; ; ; Chorus: 5 çeşit (DSP ile eş zamanlı kullanım desteklenmez. )

· ; ; ; ; ; ; ; DSP: 100 önayar, 100 kullanıcı (Chorus ile eş zamanlı kullanım desteklenmez. )

Ritimler/Örnekler

250 dahili ritim (100 kullanıcı ritmi)

Otomatik Eşlik Özelliği

· ; ; ; ; ; ; ; Modlar: CASIO Akordu, Basılı 1, Basılı 2 (6. kapalı), Basılı 3 (bas üzerinde), Tam Aralık Akordu

· ; ; ; ; ; ; ; Kontrolörler: Başlat/Durdur, Giriş, Normal/Doldurma, Değişiklik/Doldurma, Senkronizasyon/Son

Dahili Şarkılar

5 (demo melodi)

Metronom

Vuruşlar: 0, 2, 3, 4, 5, 6 (Tempo aralığı: dörtlük = 30 - 255)

Kaydedici

Şarkı sıralayıcı: 16 çoklu kanal + 1 Sistem Kanalı, 5 şarkı, yaklaşık 30.000 toplam nota (gerçek zamanlı kayıt, adım kaydetme, şarkı değiştirme, kanal değiştirme, olay değiştirme, anlık kayıt)

Diğer işlevler

· ; ; ; ; ; ; ; Ses kaydı/playback: maksimum 5 dosya (Dosya başına yaklaşık 13 dakika kayıt)

· ; ; ; ; ; ; ; Mikser: 32 kanal + EXT IN (INST IN, MIC IN), 9 kaydırıcılı işlem

· ; ; ; ; ; ; ; Örnek sıralayıcı: gerçek zamanlı kayıt, adım kaydetme, miktarlaştırma, Kolay Değiştirme, Olay Düzenleyici, parça parametreleri (100 kullanıcı ritmi)

· ; ; ; ; ; ; ; Drawbar org: 9 drawbar/50 dahili ton/50 kullanıcı tonu

· ; ; ; ; ; ; ; Ton düzenleyici (100 kullanıcı melodisi)

· ; ; ; ; ; ; ; Kayıtlar: 96 kurulum (6 set x 16 banko)

· ; ; ; ; ; ; ; Müzik önayarı: Akor ilerlemeli 305 önayar, akor değiştirme (100 kullanıcı önayarı)

· ; ; ; ; ; ; ; Tek dokunuş önayarı: 250 önayar

· ; ; ; ; ; ; ; Otomatik harmonileştirme: 12 çeşit

· ; ; ; ; ; ; ; Arpejatör: 150 çeşit

· ; ; ; ; ; ; ; Tavlamalar (gamlar): Önayar gamı (Eşit tavlama + 16 çeşit)/gam hassas ayarı

· ; ; ; ; ; ; ; Oktav kaydırma: ±2 oktav

· ; ; ; ; ; ; ; Ritim/şarkı kontrolörü

· ; ; ; ; ; ;

Yorum Yaz

Not: HTML kod kabul edilmiyor

Diğer Ürünler

Hızlı

Binlerce satıcının ürünlerini otomatik olarak izliyoruz.
Fiyatları sürekli güncelliyoruz.

En Ucuz

Aynı Ürüne Daha Fazla Para Vermeyin.
Aradığınız ürün hangi satıcıda kaç paraya satılıyor.

Güvenilir

Yalnızca bir ürünü bir gün değil,
Her ihtiyacınızı her gün en ucuza alın.

dubai vize buca escort şirinevler escort denizli escort çiğli escort istanbul escort Anadolu Yakası Escort denizli escort buca escort izmir escort gaziantep escort gaziantep escort ankara escort escort ankara meritroyalbets.net slot siteleri meritking escort istanbul şişli escort mecidiyeköy escort ataköy escort maltepe escort denizli escort izmir masaj izmir masaj salonu şişli escort esenyurt escort avcılar escort istanbul escort marmaris escort